t> alert('entra')


INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE LA INCIDÈNCIA DEL CORONAVIRUS
25/03/2020

Amb motiu de l’evolució i incidència del SARS-CoV-2 a Catalunya i seguint les recomanacions de les autoritats de Salut i de les instruccions internes del Consell Comarcal del Bages, totes les jornades i actes organitzats pel Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central previstos fins a 15 d’abril inclòs queden posposats fins que s’aixequin les mesures de prevenció. Consulteu més informació sobre mesures que ha pres la Generalitat que poden ser d’interès pel sector turístic al  web de Bages Turisme.

El Consell Comarcal del Bages manté l’activitat a través dels serveis mínims i atén de manera telemàtica la ciutadania. La majoria de professionals del Consell Comarcal del Bages treballen des de casa a partir de l’establiment de torns a través d’un aplicatiu de teletreball a causa de la gravetat de la situació per atendre les restriccions de les autoritats sanitàries.

Aquestes mesures preses també afecten el personal del Geoparc. Així doncs, no hi ha atenció presencial però sí segueixen vigents els mitjans telemàtics habituals.

Com a membres de la xarxa mundial de Geoparcs de la UNESCO, us recomanem que seguiu el  web i les xarxes socials d'aquest organisme, on trobareu informació sobre les seves actuacions davant de la pandèmia del coronavirus.

Guardeu les ganes de visitar-nos, tornarem amb més força! 

#ensensortirem #joemquedoacasa #quedatacasa


Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Legal Advice | Contact | Site Map |  facebook | Twitter Geoparc
Web design and interactivity: La Factoria d'Imatges