t> alert('entra')


El castell de Cardona a la llista top 20 de la pàgina web de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural
11/11/2015

La fortalesa cardonina comparteix aquesta classificació amb altres monuments destacats del patrimoni català com el jaciment arqueològic d'Empúries, el conjunt romànic de la Vall de Boí o la ciutat romana de Tarraco.

El castell de Cardona s'ha inclòs en la llista dels 20 elements del patrimoni cultural català que es destaquen en la nova pàgina web de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural:http://patrimoni.gencat.cat.

La web presenta una àmplia informació sobre diversos elements del patrimoni cultural del país, proposa visites als llocs d'interès patrimonial i ofereix una gran volum d'informació per conèixer els recursos més importants de la cultura material i immaterial de Catalunya.

El castell de Cardona està inclòs en aquesta selecció i comparteix espai amb altres elements com el conjunt romànic de la Vall de Boí, el conjunt arqueològic d'Empúries, els monestirs de Poblet i Santes Creus, les obres d 'Antoni Gaudí o la ciutat romana de Tarraco. En visitar la web els usuaris poden accedir a diversa informació sobre el castell on hi figura una breu descripció històrica, els recursos turístics que ofereix, els horaris i diversos enllaços relacionats amb el monument, així com un audiovisual sobre la fortalesa cardonina. 


castellpat15w.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges