t> alert('entra')


El Geoparc organitza un cicle de sortides per donar a conèixer els seus atractius entre els agents turístics del territori
8/06/2017

El Geoparc organitza un cicle de sortides per donar a conèixer els seus atractius entre els agents turístics del territori

  • La primera tindrà lloc el dia 21 de juny per les Valls del Montcau

Donar a conèixer el Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central entre els agents turístics del territori per tal que aquests el puguin recomanar als seus clients. Aquest és l’objectiu del cicle de sortides que organitza el Geoparc i que començarà el proper 21 de juny. La proposta s’adreça a professionals d’empreses privades i entitats públiques de tots els àmbits del sector turístic com allotjaments, restaurants, centres de visitants, empreses de guiatge... però també és oberta a ciutadans que vulguin afegir-s’hi i aprofundir en el coneixement del patrimoni geològic del territori.

La primera sortida es farà el 21 de juny i anirà fins a les Valls del Montcau per conèixer el Geoparc marítim. Aquesta ruta discorrerà per l’antic ventall de Sant Llorenç del Munt per endinsar-se al mar que cobria aquesta zona fa milions d’anys, des del Coll d’Estenalles fins a Navarcles. Es tracta d’una sortida que combina geologia i història per mostrar un dels espais geològics més importants del Geoparc, que conté importants punts d’interès turístic.

La resta de sortides seran el 12 de setembre, per la Riera de Rajadell; el 30 d’octubre, per la Gavarresa, seguint la ruta del vi i de la sal; i el 14 de novembre, pel Camí Ignasià que va de Montserrat a Manresa. La participació a les sortides és gratuïta però cal inscriure’s abans al web www.geoparc.cat.

El Geoparc, amb el turisme sostenible

El Geoparc de la Catalunya Central, distingit amb el segell Unesco, és un dels principals actius turístics del territori i encapçala l’aposta per un turisme sostenible i de qualitat. Amb aquest cicle, el Geoparc vol promoure el coneixement del territori, que ha estat distingit a nivell mundial per la seva singular geologia. L’organització del cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 


sortides-geoparc.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges