t> alert('entra')


Els Consells d’Infants del Bages mostraran el Geoparc amb uns vídeos en un simposi el juliol 2016
5/11/2015
Els Consells d’Infants del Bages mostraran el Geoparc a través de vídeos en un simposi estatal que es farà al juliol
  • Els nens i nenes posaran en valor els elements geològics dels seus municipis

Diversos Consells d’Infants del Bages es van reunir ahir, convocats pel Consell Comarcal del Bages i el Geoparc, per posar en marxa un projecte en què els propis nens i nens mostraran elements geològics dels seus municipis en format audiovisual. A la trobada hi van participar una quarantena de nens i nenes consellers d’Artés, Callús, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor.

Se’ls va presentar i explicar el Geoparc, es van posar de relleu elements geològics importants dels diferents municipis i se’ls va demanar que participessin en el projecte elaborant un video per donar a conèixer aquests elements o d’altres del Geoparc. Els audiovisuals es faran públics durant el XIX Simposi sobre Ensenyament de la Geologia, que se celebrarà el mes de juliol de l’any que ve organitzat pel Geoparc de la Catalunya Central, per encàrrec de l’AEPECT (Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra).

L’objectiu és que els assistents al simposi puguin visualitzar el Geoparc a partir del treball dels infants i que els nens i nenes participants s’impliquin en el projecte i ajudin a divulgar i posar el valor els elements geològics del territori.

En la reunió d’ahir, els infants també van visitar el Museu de Geologia Valentí Masachs. La presentació del projecte va anar a càrrec de Sandra Oliva, presidenta del Geoparc; Ferran Climent, director científic del Geoparc; i Èlia Tortolero, consellera comarcal d’Educació.

Després d’entomar el repte, els nens i nenes es tornaran a trobar amb representants del Geoparc i del Consell Comarcal el proper mes de gener per posar en comú els elements que divulgaran a través dels vídeos i quina informació n’han recollit. 


nensgeoparc.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges