t> alert('entra')


Visita de la Presidenta de la Diputació de Barcelona
6/04/2016

Aquest divendres 25 de febrer, l’Excma. Presidenta de la Diputació de Barcelona, la Sra. Mercè Conesa, s’ha desplaçat al Pont de Vilomara i Rocafort per tal de realitzar una visita a les tines de la Vall del Flaquer, que comprèn part dels municipis de Talamanca, Mura i el Pont de Vilomara i Rocafort, dins l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

 

Abans de fer aquesta visita, s’ha desplaçat a l’Ajuntament per a deixar constància de la seva visita al municipi tot signant el llibre d’honor a la Sala d’Actes en companyia de l’Alcalde del municipi, el Sr. Cecilio Rodríguez, i dels regidors i regidores que composen el govern de l’Ajuntament.

 

Ambdós, en els seus parlaments, han coincidit en la importància del treball conjunt que s’està portant a terme per part dels Ajuntaments del Pont de Vilomara i Rocafort, Mura i Talamanca per tal de potenciar aquest patrimoni històric i arquitectònic no només a nivell català.

 

Després de la signatura oficial, s’han dirigit a realitzar la visita a les tines. En aquesta visita l’han acompanyada, a més dels Alcaldes del Pont de Vilomara i Rocafort, Mura i Talamanca, els Srs. Cecilio, Rodríguez, Martí Perich i Josep Tarin respectivament, el Sr. Valentí Junyent, alcalde de Manresa i diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, el Sr. Jesús Calderer, Diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. El Sr. Salvador Cardús, sociòleg de la UAB, el Sr. Valentí Roqueta, president de les Denominacions d’Orígens Catalanes, el Sr. Joan Soler, President de la D.O. Pla de Bages, i el Sr. Jordi Perich, coneixedor de les 150 tines i propietari de Cal Carter entre d’altres.

 

Podeu trobar una àmplia informació sobre les tines al web municipal de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, a l’apartat de turisme al municipi, concretament al següent enllaç: http://www.elpont.cat/el-municipi/el-pont-de-vilomara-i-rocafort/tines-al-mig-de-les-vinyes.htm

 


1.JPG
2.JPG
3.JPG

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges