Experiències pel Geoparc

Sabies que fa milions d’anys al cor de Catalunya existia un mar que va desaparèixer a causa de l’aixecament de serralades com els Pirineus? Un Geoparc és un territori ben delimitat amb una forta personalitat i un patrimoni geològic excepcional que promou una estratègia de desenvolupament socioeconòmic sostenible. El Geoparc de la Catalunya Central és el primer Geoparc de Catalunya i disposa d’aproximadament cinquanta punts destacats sota el denominador comú del seu interès geològic. Sota aquest paraigua, el Geoparc agrupa una oferta turística de qualitat que integra cultura, natura, paisatges geològics, història minera i gastronomia. Vine a conèixer el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

La destinació de turisme sostenible del nostre Geoparc Mundial UNESCO et convida a descobrir la història del nostre mar interior a través de les següents experiències:

  • Coneix el Geoparc (3 dies): Ruta de 3 dies per captar l’essència del Geoparc a través dels eixos Montserrat, Cardona i Moià.
  • Saboreja el Geoparc (3 dies): Descobreix el Geoparc gaudint de la millor gastronomia acompanyada dels millors vins de la DO Pla de Bages.
  • Geoparc essencial (2 dies): 2 dies per captar l’essència del Geoparc amb la màgia de Montserrat, la història de Manresa i l’opulència de Cardona.
  • Les coves del Geoparc (2 dies): Les coves són un element singular del Geoparc que et convidem a descobrir amb aquesta ruta de 2 dies.
  • El vi del Geoparc (2 dies): El Geoparc és terra de vins, i és una terra amb una història gloriosa i un patrimoni vinícola únic.

Apart, pots gaudir de les següents propostes: