Gin Bages

Del bosc del Bages i de les avingudes d’ametllers que hi havia, i encara hi ha, als camins del Bages, el nostre Passeig de Gràcia com deia l’avi Valentí, s’ha agafat les essències balsàmiques del romaní i de la farigola, i el toc aromàtic de la flor d’ametller naixent, així,
la Ginebra del Bages, talment, com homenatge al nostre territori. Feta aquí per Fàbrica de Licors la Manresana, és un producte solidari, de cada ampolla venuda és dona un tant a Bages Impuls, associació privada sense ànim de lucre que promou i defensa el turisme al Bages, un turisme inclusiu i protector.

El manresà, d’adopció, Josep Pelegrín (millor sommelier d’Espanya 2016) la defineix “Romaní, espígol i farigola es mesclen amb notes cítriques, florals i especiades, un punt exòtiques, suggerents. Es tracta d’una ginebra perfumada, però sense excessos, amb un bon equilibri entre sequedat, puresa i aroma. Una ginebra apta per a tots els públics, des dels amants del gintònic més clàssic, fins als nou vinguts a aquest món tan apassionant”.