El Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central organitza un curs pràctic d’interpretació de la geologia al camp, adreçat principalment a persones que fan activitats de guiatge al territori i volen formar-se en els principals aspectes que conformen el Geoparc. Tot i això, el curs és obert a d’altres perfils com docents o agents del sector turístic que tinguin interès en aquesta matèria. El curs es farà a partir de 3 sortides sobre el terreny, els dies 19, 21 i 26 d’octubre.

A la primera de les sortides s’explicarà la història geològica del Geoparc. A la segona, s’aprofundirà en els deltes de Sant Llorenç del Munt i Montserrat. A la tercera i última els participants aprendran a identificar les roques del Geoparc. Els geòlegs Oriol Oms, Isaac Camps i David Parcerisa seran els encarregats de guiar cadascuna de les sessions, respectivament. El lloc de les sortides es comunicarà als participants un cop s’hagin inscrit al curs.

Aquest curs complementa el curs teòric – pràctic que es va realitzar l’any 2020 per formar guies acreditats del Geoparc i que va ser seguit per una quinzena de persones. Ara, les persones que vulguin completar la formació caldrà que assisteixin a un mínim de dues de les tres sortides.

Per més informació i inscripcions heu d’anar al següent ENLLAÇ.