t> alert('entra')


Nova zona d`autocaravanes a Avinyó
21/07/2014
L’espai, condicionat en 950 m2, situat al carrer Indústria i delimitat per una tanca, està format per un pàrquing amb capacitat per a 10 autocaravanes i una zona de pícnic condicionada amb cadires i taules de fusta. A més, disposa de diversos serveis, tal com recollida d’aigua per omplir el dipòsit, buidatge d’aigües grises i negres, càmera de vigilància i permís per a pernoctació amb un màxim de 48 hores.
 
Però, que és una autocaravana i en quines son les seves avantatges?
Es tracta d’un vehicle construït amb un propòsit especial, incloent allotjament, habitatge i equipament que dóna una independència i una disponibilitat immediata, que permet realitzar viatges sense reserva prèvia de l’allotjament.
 
La realització d’aquesta infraestructura turística, permetrà captar un turisme itinerant molt actiu durant tot l’any que donarà la possibilitat de gaudir d’un territori amb diferents atractius naturals, arquitectònics, arqueològics, gastronòmics i culturals.
Per això, l’aprofitament de l’autocaravana com una activitat turística sostenible és important com a promotora d’infraestructures de molt poc cost i d’una alta rendibilitat, ja que permet desenvolupar zones poc valorades turísticament i generar ingressos al municipi.
 
Trobareu més informació al següent enllaç.

autocravanes-avinyo-1.jpg
autocravanes-avinyo-3.jpg
autocravanes-avinyo-2.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges